آی تی بلاگ

مجله بروز فناوری اطلاعات

آی تی بلاگ

مجله بروز فناوری اطلاعات

رونمایی از بازارگاه حمل بار

امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی بازارگاه حمل بار در سومین نمایشگاه بین‌المللی
 حمل و نقل و صنایع وابسته در فاز اول افتتاح شد.

رونمایی از بازارگاه حمل بار

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، مدیرعامل این بازارگاه اینترنتی در حاشیه مراسم افتتاحیه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این سامانه، سامانه‌ای در صنعت حمل و نقل است و در ۱۲ فاز اجرا می‌شود که امروز در فاز اول خود است.  

محمد میرزایی‌منش افزود: تلاش می‌کنیم کل صنعت حمل‌ونقل را پوشش دهیم و مطابق استانداردهای بین‌المللی کار کنیم.

وی اظهار داشت: فاز اول از طریق دو مرکز ثبت بار انجام می‌شود که یکی باربری‌ها و کارخانجات و صاحبان بار عمده و یکی عموم مردم است.

میرزایی‌منش افزود: این بارها روی اپلیکیشن راننده‌ةا می‌نشیند کامیون‌دارها هم باید به این اپلیکیشن مجهز باشند، باری که توسط عموم مردم ثبت می‌شود، شماره باربری را از صاحب بار می‌گیریم و به باربری ارجاع می‌دهیم و شرکـ‌های باربری بدون آنکه دخل و تصرفی در بارها داشته باشند، باید به راننده‌ها ارجاع دهند و راننده پس از رؤیت و اخذ بار به آدرس مذکور می‌رود و بارگیری می‌کند و راننده به شرکت حمل و نقلی اعلام می‌کند بارگیری شده و صدور بارگیری را انجام می‌دهد و بار به مقصد ارسال می‌شود.

مدیرعامل این اپلیکشین نت‌بار افزود: برای احراز بارگیری و تخلیه سه راستی‌آزمایی داریم و سه احراز هنگام تحویل داریم. ما بار را جذب می‌کنیم و به باربری تحویل می‌دهیم و این موجب می‌شود قیمت‌های حمل بار مشخص باشد.

وی افزود: تلاش می‌کنیم سیستم تن‌کیلومتر را اجرا کنیم و در این پروسه تا زمان تحویل مبلغی دریافت نمی‌کنیم و هزینه اضافه به باربری و صاحبان باربری تحمیل نمی‌کنیم.

وی افزود: ما در این پروسه هزینه اضافه به صاحبان بار تحمیل نمی‌کنیم و تلاش می‌کنیم تا بارها مناسب جابه‌جا شود، ضمن آنکه تا ۱۵۰۰ راننده دارای کارت سوخت داریم.

میرزایی‌منش گفت: برنامه ما حذف واسطه‌گران از پایانه‌های بار است و البته خود نمی‌خواهیم به جای دلالان بنشنیم، ما سعی می‌کنم، مشکل رانندگان ترانزیت را حل کنیم.

وی افزود: همه بازارگاه‌های اینترنتی در کاهش تردد یکسر خالی نقش اساسی دارند .

انتهای پیام/ب

منبع:فارس

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.